Zichtbaarheid in teamindeling op teampagina

Net als voorgaande seizoenen heeft ieder team van HRC’14 zijn eigen teampagina. Hierop tonen we o.a. elftal informatie, het wedstrijdprogramma en de ranglijst.

Om de informatie zoals het wedstrijdprogramma, uitslagen, afgelastingen of ranglijsten van je team zo snel en foutloos mogelijk op te site te publiceren hebben we het websitebeheer deels geautomatiseerd. Dit gebeurd via Sportlink Club.Dataservice. Alle informatie die binnen Sportlink beschikbaar is kan aan de hand van een code aan de website worden toegevoegd en wordt automatisch gesynchroniseerd.   

Naast de eerder genoemde informatie tonen we ook altijd de spelerslijst van je team op de teampagina. Ook deze informatie komt direct vanuit Sportlink. Veel spelers hebben hun profiel echter afgeschermd waardoor je naam niet kan toegevoegd kan worden aan je teampagina. Er staat dan afgeschermd i.p.v. je naam. Bekijk de teampagina van het 1e elftal en de bijbehoorde spelerslijst. 

Via de Voetbal.nl app kan ieder lid van HRC’14 zijn zichtbaarheid desgewenst aanpassen (zie afbeelding hiernaast). Wil je dat je naam wordt getoond in de spelerslijst op je teampagina dan moet de zichtbaarheid staan op ‘Normaal’ of ‘Beperkt’.

Je kunt je zichtbaarheid aanpassen door in te loggen in de Voetbal.nl App. Kies in het menu voor Instellingen en dan Mijn persoonsgegevens. Scroll tot Zichtbaarheid en pas de instellingen desgewenst aan.

Wil je iets toevoegen aan je teampagina zoals bijvoorbeeld een teamfoto of een link naar jullie Facebook pagina. Stuur een mail naar communicatie@hrc14.nl